Our work

Farmhouse Geesteren

Geesteren

/

300 m²

/

Completion date 2009

Create more space in the existing farm. This was the requirement from a family with two young children who were relocating to the country. We created an area on the existing rafters in the attached barn for the master bedroom and the bathroom. The new facade allows a part of the attached barn to be used as a work area for the woman of the house, who is a graphical designer. The other part of this is not heated and acts as an indoor garden. The children can play and cycle here when it is raining. The entire farm was revamped. The contractor and installer took care of the constructional changes. The client carried out the majority of the finishing.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl

Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild
Interieur karakteristieke boerderij Geesteren door Studio Groen+Schild

Farmhouse Geesteren

Geesteren

/

300 m²

/

Completion date 2009

Create more space in the existing farm. This was the requirement from a family with two young children who were relocating to the country. We created an area on the existing rafters in the attached barn for the master bedroom and the bathroom. The new facade allows a part of the attached barn to be used as a work area for the woman of the house, who is a graphical designer. The other part of this is not heated and acts as an indoor garden. The children can play and cycle here when it is raining. The entire farm was revamped. The contractor and installer took care of the constructional changes. The client carried out the majority of the finishing.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl