Our work

LeasePlan Corporation

Amsterdam

/

4.000 m²

/

Completion date 2017

Voor het hoofdkantoor van LeasePlan Corporation op de Zuidas in Amsterdam ontwierp Studio Groen+Schild een licht en dynamisch kantoor. Hiervoor werden de verbindingen tussen de 15e en de 18e verdieping op centrale plekken gelegd. Hierdoor is er optimaal contact mogelijk tussen de verschillende vloeren. Aan de interne vides zijn de ruimtes gesitueerd waar medewerkers en gasten elkaar ontmoeten. In de open werkruimten zijn verschillende soorten werkplekken. Medewerkers hebben geen eigen werkplek, maar zoeken een geschikte plek bij het type werk dat ze doen. De donkere kern vormt een contrast met het lichte kleurenpallet. De grafische huisstijl en de huisstijlkleuren hebben een prominente plek gekregen in de ontvangst- en ontmoetingsruimten.

 

Fotografie: Mike Bink

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Rosanne Bommartini

Interieur LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
Interieur LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild
interieurontwerp LeasePlan Corporation Zuidas Amsterdam door Studio Groen+Schild

LeasePlan Corporation

Amsterdam

/

4.000 m²

/

Completion date 2017

Voor het hoofdkantoor van LeasePlan Corporation op de Zuidas in Amsterdam ontwierp Studio Groen+Schild een licht en dynamisch kantoor. Hiervoor werden de verbindingen tussen de 15e en de 18e verdieping op centrale plekken gelegd. Hierdoor is er optimaal contact mogelijk tussen de verschillende vloeren. Aan de interne vides zijn de ruimtes gesitueerd waar medewerkers en gasten elkaar ontmoeten. In de open werkruimten zijn verschillende soorten werkplekken. Medewerkers hebben geen eigen werkplek, maar zoeken een geschikte plek bij het type werk dat ze doen. De donkere kern vormt een contrast met het lichte kleurenpallet. De grafische huisstijl en de huisstijlkleuren hebben een prominente plek gekregen in de ontvangst- en ontmoetingsruimten.

 

Fotografie: Mike Bink

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Rosanne Bommartini