Rhima Nederland

Soest

/

2.218 m²

/

Completion date 2014

Bright, light and transparent. These are the key concepts  of the new production hall with offices for RHIMA Netherlands, a company for innovative dishwashing. Ten years ago we designed  the interior of the showroom for this company  at the same location. Now we designed the exterior and interior for the new building.   A special wish of our client was the connection to the existing building. To achieve this we have designed a large canopy that makes a gesture to the existing showroom. We opted for pure materials such as glass, steel and aluminum. Long sightlines and daylight in all areas, including the storage, creating a pleasant atmosphere for all employees.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Wilfred van Westerhuis

Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland
Interieur en exterieur Rhima Nederland

Rhima Nederland

Soest

/

2.218 m²

/

Completion date 2014

Bright, light and transparent. These are the key concepts  of the new production hall with offices for RHIMA Netherlands, a company for innovative dishwashing. Ten years ago we designed  the interior of the showroom for this company  at the same location. Now we designed the exterior and interior for the new building.   A special wish of our client was the connection to the existing building. To achieve this we have designed a large canopy that makes a gesture to the existing showroom. We opted for pure materials such as glass, steel and aluminum. Long sightlines and daylight in all areas, including the storage, creating a pleasant atmosphere for all employees.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Wilfred van Westerhuis