Our work

Theatre De Vest

Alkmaar

/

3.750 m²

/

Completion date 2013

Inviting and festive. This was the client's vision for the interior of the theatre, the foyers and the backstage area. On limited budget, we realised the client’s wish by adapting much of the existing furniture. The furniture was sprayed white and complemented with new pieces: large leather poufs and couches. The new elements matched the colour of the theatre: red, pink and purple. Robust materials such as blue-steel walls, wooden floors and ceilings create a festive backdrop for this theatre.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild , Ariënne Matser, Demian Freeling

Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild
Interieur theaterzaal foyers en backstagegebied Theater de Vest Alkmaar door Studio Groen+Schild

Theatre De Vest

Alkmaar

/

3.750 m²

/

Completion date 2013

Inviting and festive. This was the client's vision for the interior of the theatre, the foyers and the backstage area. On limited budget, we realised the client’s wish by adapting much of the existing furniture. The furniture was sprayed white and complemented with new pieces: large leather poufs and couches. The new elements matched the colour of the theatre: red, pink and purple. Robust materials such as blue-steel walls, wooden floors and ceilings create a festive backdrop for this theatre.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild , Ariënne Matser, Demian Freeling