Ons werk

Autismekliniek Dimence

Deventer

/

3.840 m²

/

Opgeleverd 2013

Autismekliniek Lorna Wing is de eerste voorziening in Nederland waar mensen met een ernstige vorm van autisme terecht kunnen. De plattegrond van het gebouw, die van een hand met handpalm en vingers, zorgt er mede voor dat het gebouw overzichtelijk is. De gezamenlijke voorzieningen liggen in de handpalm, de cliëntenverblijven in de vingers van de hand. De kleuren, materialen en maatvoering zijn de ingrediënten geweest voor een interieur dat helderheid en geborgenheid uitstraalt. En vooral plezier, licht en ruimte. Naast allerlei praktische zaken, is dat wat de cliënten nodig hebben om zich thuis te voelen.

Klik hier voor meer informatie over de autismekliniek

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt

Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur Autismekliniek Dimence Lorna Wing Deventer door Studio Groen+Schild

Autismekliniek Dimence

Deventer

/

3.840 m²

/

Opgeleverd 2013

Autismekliniek Lorna Wing is de eerste voorziening in Nederland waar mensen met een ernstige vorm van autisme terecht kunnen. De plattegrond van het gebouw, die van een hand met handpalm en vingers, zorgt er mede voor dat het gebouw overzichtelijk is. De gezamenlijke voorzieningen liggen in de handpalm, de cliëntenverblijven in de vingers van de hand. De kleuren, materialen en maatvoering zijn de ingrediënten geweest voor een interieur dat helderheid en geborgenheid uitstraalt. En vooral plezier, licht en ruimte. Naast allerlei praktische zaken, is dat wat de cliënten nodig hebben om zich thuis te voelen.

Klik hier voor meer informatie over de autismekliniek

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt