Ons werk

Azivo

Den Haag

/

3.600 m²

/

Opgeleverd 2011

Minder wanden, meer werkplezier
Azivo is een zorgverzekeraar met meer dan honderd jaar wortels in de Haagse regio. Het nieuwe kantoor is een plek waar klanten naartoe gaan met hun vragen en medewerkers werken in een open omgeving. Elkaar ontmoeten en kennis delen staan daarbij centraal. Voor de verschillende activiteiten zijn diverse werkplekken ontwikkeld.  De toegepaste foto's uit het Azivo archief en de moderne kunst dragen bij aan een prettige en een persoonlijke werkomgeving.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Frank te Grotenhuis

Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild
Interieur zorgverzekeraar Azivo Den Haag door Studio Groen+Schild

Azivo

Den Haag

/

3.600 m²

/

Opgeleverd 2011

Minder wanden, meer werkplezier
Azivo is een zorgverzekeraar met meer dan honderd jaar wortels in de Haagse regio. Het nieuwe kantoor is een plek waar klanten naartoe gaan met hun vragen en medewerkers werken in een open omgeving. Elkaar ontmoeten en kennis delen staan daarbij centraal. Voor de verschillende activiteiten zijn diverse werkplekken ontwikkeld.  De toegepaste foto's uit het Azivo archief en de moderne kunst dragen bij aan een prettige en een persoonlijke werkomgeving.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Frank te Grotenhuis