Ons werk

Belastingdienst Douane

Rotterdam

/

2.880 m²

/

Opgeleverd 2008

Uitzicht op de haven. Het werkgebied van de Belastingdienst Douane is de haven in Rotterdam. We hebben voor de medewerkers diverse werkplekken gemaakt met een eigen functionaliteit en sfeer. We hebben ons door de havens en het weidse uitzicht laten inspireren. Stoer, basic en technisch waren begrippen waar we mee hebben gewerkt voor de sfeer en beleving van de ruimtes. Door de ruimtes zoveel mogelijk open te houden is het mooie uitzicht op de havens, stad en haar omgeving goed zichtbaar. De wanden zijn zoveel mogelijk transparant uitgevoerd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Suzanne Nagtegaal, Demian Freeling

Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild
Interieur werkplekken Belastingdienst Douane Rotterdam door Studio Groen+Schild

Belastingdienst Douane

Rotterdam

/

2.880 m²

/

Opgeleverd 2008

Uitzicht op de haven. Het werkgebied van de Belastingdienst Douane is de haven in Rotterdam. We hebben voor de medewerkers diverse werkplekken gemaakt met een eigen functionaliteit en sfeer. We hebben ons door de havens en het weidse uitzicht laten inspireren. Stoer, basic en technisch waren begrippen waar we mee hebben gewerkt voor de sfeer en beleving van de ruimtes. Door de ruimtes zoveel mogelijk open te houden is het mooie uitzicht op de havens, stad en haar omgeving goed zichtbaar. De wanden zijn zoveel mogelijk transparant uitgevoerd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Suzanne Nagtegaal, Demian Freeling