Ons werk

Bouwfonds

Zwolle

/

650 m²

/

Opgeleverd 2013

Bouwfonds realiseert leefomgevingen met een hoge gebruiks-, belevings- en toekomstwaarde. Samenwerken en duurzaamheid staan daarbij centraal. De bestaande gesloten werkomgeving straalde dit niet uit. Met zoveel mogelijk hergebruik van de bestaande interieuronderdelen hebben we het kantoor getransformeerd naar een duurzame, open werkomgeving. De houten plafonds zijn ombouwen van vrijstaande kasten geworden, de gordijnen die het zicht naar buiten belemmerden, zijn toegepast als ruimtescheiding, glazen binnendeuren zijn in nieuwe glaswanden gemonteerd en het meubilair is hergebruikt. Met minimale middelen hebben we een maximaal resultaat bereikt.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ariënne Matser, Karien Heijne

Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild
Interieur Bouwfonds Zwolle door Studio Groen+Schild

Bouwfonds

Zwolle

/

650 m²

/

Opgeleverd 2013

Bouwfonds realiseert leefomgevingen met een hoge gebruiks-, belevings- en toekomstwaarde. Samenwerken en duurzaamheid staan daarbij centraal. De bestaande gesloten werkomgeving straalde dit niet uit. Met zoveel mogelijk hergebruik van de bestaande interieuronderdelen hebben we het kantoor getransformeerd naar een duurzame, open werkomgeving. De houten plafonds zijn ombouwen van vrijstaande kasten geworden, de gordijnen die het zicht naar buiten belemmerden, zijn toegepast als ruimtescheiding, glazen binnendeuren zijn in nieuwe glaswanden gemonteerd en het meubilair is hergebruikt. Met minimale middelen hebben we een maximaal resultaat bereikt.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ariënne Matser, Karien Heijne