Ons werk

Bureau Beeldtaal

Havenplein 18, Deventer

/

120 m²

/

Opgeleverd 2016

Het Havenkwartier in Deventer is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst, cultuur en horeca gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven.

In het hart van dit gebied staat de voormalige Kofferfabriek. Voor Bureau Beeldtaal ontwierp Studio Groen+Schild een heldere en lichte studio. De stalen spanten uit 1947 zijn intact gebleven. Deze zijn goed te zien vanaf de nieuwe entresol. Met pure materialen; staal, beton en hout, is er een stoere werkruimte gecreëerd.

In de toekomst kan dit kantoor eenvoudig worden getransformeerd tot woning, daar is in het ontwerp rekening mee gehouden.

 

Fotografie: Mike Bink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Wilfred van Westerhuis, Tine Groen

Kofferfabriek Havenkwartier Deventer Bureau Beeldtaal
Kofferfabriek Deventer interieur Bureau Beeldtaal
Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Kofferfabriek Havenkwartier Deventer Bureau Beeldtaal
Kofferfabriek Deventer interieur Bureau Beeldtaal
Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer
Interieur Bureau Beeldtaal in Kofferfabriek Havenkwartier Deventer

Bureau Beeldtaal

Havenplein 18, Deventer

/

120 m²

/

Opgeleverd 2016

Het Havenkwartier in Deventer is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst, cultuur en horeca gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven.

In het hart van dit gebied staat de voormalige Kofferfabriek. Voor Bureau Beeldtaal ontwierp Studio Groen+Schild een heldere en lichte studio. De stalen spanten uit 1947 zijn intact gebleven. Deze zijn goed te zien vanaf de nieuwe entresol. Met pure materialen; staal, beton en hout, is er een stoere werkruimte gecreëerd.

In de toekomst kan dit kantoor eenvoudig worden getransformeerd tot woning, daar is in het ontwerp rekening mee gehouden.

 

Fotografie: Mike Bink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Wilfred van Westerhuis, Tine Groen