Ons werk

Centrum voor de Kunsten I

Eindhoven

/

5.500 m²

/

Opgeleverd 2010

Een inspirerende omgeving waarin muziek zit. Aan de hand van het thema ritme, een begrip dat zowel in muziek als in architectuur een rol speelt, is ons idee voor het interieurontwerp ontwikkeld. Dit hebben we vertaald in materialen, structuren en kleuren.
Op de vloeren van de lokalen hebben we een tapijttegel toegepast met een streeppatroon dat doet denken aan een notenbalk. Op deuren en glaspuien zijn met hetzelfde idee streeppatronen in blauwe folies aangebracht.

De verouderde stoelen in de concertzaal zijn vervangen en de stoffen in verschillende patronen en blauwtinten geven de ruimte een sprankelende sfeer. Het is een inspirerende omgeving geworden.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ester Schreibelt, Dianne Bonekamp

Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur Centrum voor de Kunsten Eindhoven door Studio Groen+Schild

Centrum voor de Kunsten I

Eindhoven

/

5.500 m²

/

Opgeleverd 2010

Een inspirerende omgeving waarin muziek zit. Aan de hand van het thema ritme, een begrip dat zowel in muziek als in architectuur een rol speelt, is ons idee voor het interieurontwerp ontwikkeld. Dit hebben we vertaald in materialen, structuren en kleuren.
Op de vloeren van de lokalen hebben we een tapijttegel toegepast met een streeppatroon dat doet denken aan een notenbalk. Op deuren en glaspuien zijn met hetzelfde idee streeppatronen in blauwe folies aangebracht.

De verouderde stoelen in de concertzaal zijn vervangen en de stoffen in verschillende patronen en blauwtinten geven de ruimte een sprankelende sfeer. Het is een inspirerende omgeving geworden.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ester Schreibelt, Dianne Bonekamp