Ons werk

CROP

Amersfoort

/

1.370 m²

/

Opgeleverd 2012

CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs Leusden en Amersfoort hebben een nieuw onderkomen in Amersfoort. Met uitzicht op de A1 werken de medewerkers op twee verdiepingen in een nieuw innovatief open kantoor waar ontmoeten en kennisdelen centraal staan. In de kernen hebben wij openingen gemaakt om een verbinding te maken tussen ontmoeten en werken. Ze zijn bekleed met walnoot houten panelen die vanaf elke plek op de verdieping zichtbaar zijn. Hierachter zijn verschillende functies weggewerkt zoals garderobes, lockers en kasten. Kleur is toegevoegd aan de natuurlijke basis door gekleurde vloerstroken. Deze kleuren komen als accent terug op de ontmoetingsplekken in gestoffeerde meubels en karpet. 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Rosanne Bommartini

Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor CROP Amersfoort door Studio Groen+Schild

CROP

Amersfoort

/

1.370 m²

/

Opgeleverd 2012

CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs Leusden en Amersfoort hebben een nieuw onderkomen in Amersfoort. Met uitzicht op de A1 werken de medewerkers op twee verdiepingen in een nieuw innovatief open kantoor waar ontmoeten en kennisdelen centraal staan. In de kernen hebben wij openingen gemaakt om een verbinding te maken tussen ontmoeten en werken. Ze zijn bekleed met walnoot houten panelen die vanaf elke plek op de verdieping zichtbaar zijn. Hierachter zijn verschillende functies weggewerkt zoals garderobes, lockers en kasten. Kleur is toegevoegd aan de natuurlijke basis door gekleurde vloerstroken. Deze kleuren komen als accent terug op de ontmoetingsplekken in gestoffeerde meubels en karpet. 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Rosanne Bommartini