Ons werk

De Bastille Studielandschap Universiteit Twente

Enschede

/

400 m²

/

Opgeleverd 2013

De Bastille is het studentengebouw van Universiteit Twente en bevindt zich midden op de campus. In de voormalige mensa hebben we een projectruimte gemaakt met diverse studieplekken.

Buiten en binnen lopen door in vorm en materiaal: Klinkers op de vloer, hout en een plantenwand zorgen voor de verbinding met de groene omgeving. De huisstijl van de UT komt terug in lichtgevende wandpanelen: High Tech, Human Touch.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ariënne Matser, Ester Schreibelt,

Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild
Interieur studielandschap de Bastille Universiteit Twente door Studio Groen+Schild

De Bastille Studielandschap Universiteit Twente

Enschede

/

400 m²

/

Opgeleverd 2013

De Bastille is het studentengebouw van Universiteit Twente en bevindt zich midden op de campus. In de voormalige mensa hebben we een projectruimte gemaakt met diverse studieplekken.

Buiten en binnen lopen door in vorm en materiaal: Klinkers op de vloer, hout en een plantenwand zorgen voor de verbinding met de groene omgeving. De huisstijl van de UT komt terug in lichtgevende wandpanelen: High Tech, Human Touch.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ariënne Matser, Ester Schreibelt,