Ons werk

Dimence Westerdok

Almelo

/

10.300 m²

/

Opgeleverd 2015

“Ontwerp een leef­baar gebouw dat bijdraagt aan het wel­bevin­den van de mensen en hun herstel ”. Dat was de vraag van Dimence voor het gebouw Westerdok. Een GGZ instel­ling waarin zowel ambu­lante als klini­sche zorg wordt verleend. We hebben de vraag vertaald in een ontwerp, waarin vari­atie is in bele­ving van de ruimtes met zoveel moge­lijk natuur­lijke mate­ri­alen en heldere kleuren: gast­vrij, klant­vrien­de­lijk en modern. Speciaal voor dit inte­rieur zijn er meer dan 100 illu­stra­ties ontwik­keld die laten zien wat er leeft in het gebouw. Ze vertellen het verhaal van de psyche van de mens en maken het gebouw persoon­lijk.

 

Publicatie in De Architect

Publiicatie FMM

Publicatie NRC  

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Tim Hundersmarck, Wilfred van Westerhuis

Dimence Westerdok interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimente Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimente Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp
Dimence Westerdok Interieurontwerp

Dimence Westerdok

Almelo

/

10.300 m²

/

Opgeleverd 2015

“Ontwerp een leef­baar gebouw dat bijdraagt aan het wel­bevin­den van de mensen en hun herstel ”. Dat was de vraag van Dimence voor het gebouw Westerdok. Een GGZ instel­ling waarin zowel ambu­lante als klini­sche zorg wordt verleend. We hebben de vraag vertaald in een ontwerp, waarin vari­atie is in bele­ving van de ruimtes met zoveel moge­lijk natuur­lijke mate­ri­alen en heldere kleuren: gast­vrij, klant­vrien­de­lijk en modern. Speciaal voor dit inte­rieur zijn er meer dan 100 illu­stra­ties ontwik­keld die laten zien wat er leeft in het gebouw. Ze vertellen het verhaal van de psyche van de mens en maken het gebouw persoon­lijk.

 

Publicatie in De Architect

Publiicatie FMM

Publicatie NRC  

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Tim Hundersmarck, Wilfred van Westerhuis