Ons werk

Draaijer+partners

Groningen

/

875 m²

/

Opgeleverd 2008

Onze opdrachtgever, adviseur op het gebied van huisvesting, wilde een kantooromgeving die als showroom kan worden gebruikt. We hebben in het ontwerp verschillende werkplekken binnen een innovatief kantoorconcept voor klanten zichtbaar gemaakt. Op de drie verdiepingen zijn cockpits, open werkplekken, teamruimtes, vergaderruimten en een restaurant met aansluitingen om te kunnen werken gerealiseerd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ester Schreibelt, Betsy Pullen

Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Draaijer+partners Groningen door Studio Groen+Schild

Draaijer+partners

Groningen

/

875 m²

/

Opgeleverd 2008

Onze opdrachtgever, adviseur op het gebied van huisvesting, wilde een kantooromgeving die als showroom kan worden gebruikt. We hebben in het ontwerp verschillende werkplekken binnen een innovatief kantoorconcept voor klanten zichtbaar gemaakt. Op de drie verdiepingen zijn cockpits, open werkplekken, teamruimtes, vergaderruimten en een restaurant met aansluitingen om te kunnen werken gerealiseerd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Ester Schreibelt, Betsy Pullen