Ons werk

Duvel Moortgat Nederland

Deventer

/

500 m²

/

Opgeleverd 2017

Het Duvelgevoel ervaren, dat was de ontwerpopgave voor het kantoor van Duvel Moortgat Nederland. De ruimtelijke structuur van het interieur hebben we aangepast: de trap is verplaatst. Zo ontstaat er een optimaal contact tussen de twee verdiepingen. Het gebruik van glas en staal sluit aan bij het bijzondere gebouw, de Gasfabriek. Een voormalig metergebouw met prachtige details. Robuuste materialen, warme kleuren gecombineerd met eigenzinnige lampen geven de ruimte karakter. Een ruimte die past bij het familiebedrijf waar kwaliteit, vakmanschap en pioniersgeest centraal staan.  

 

Fotografie: Niki Polman

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Rosanne Bommartini,

interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp niew kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp niew kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer
interieurontwerp nieuw kantoor Duvel Moortgat Nederland in oude Gasfabriek in Deventer

Duvel Moortgat Nederland

Deventer

/

500 m²

/

Opgeleverd 2017

Het Duvelgevoel ervaren, dat was de ontwerpopgave voor het kantoor van Duvel Moortgat Nederland. De ruimtelijke structuur van het interieur hebben we aangepast: de trap is verplaatst. Zo ontstaat er een optimaal contact tussen de twee verdiepingen. Het gebruik van glas en staal sluit aan bij het bijzondere gebouw, de Gasfabriek. Een voormalig metergebouw met prachtige details. Robuuste materialen, warme kleuren gecombineerd met eigenzinnige lampen geven de ruimte karakter. Een ruimte die past bij het familiebedrijf waar kwaliteit, vakmanschap en pioniersgeest centraal staan.  

 

Fotografie: Niki Polman

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Rosanne Bommartini,