Ons werk

Galeriewoning Diepenveen

Diepenveen

/

110 m²

/

Opgeleverd 2013

Maak van onze woning een galerie, dat was de vraag van Arne en Karin. Om dit te bereiken moesten we wel wat wanden weghalen. Daarvoor in de plaats kwam een wandelement, waar we zo veel mogelijk in hebben weggewerkt: apparatuur van de keuken, kasten en een werkplek. Wat overblijft is een ruimte die gebruikt wordt om te wonen en te exposeren. De betonnen vloer loopt door in het terras en in betonnen vlakken in de tuin. Hierdoor ontstaat letterlijk een verbinding met de buitenruimte. De kast in de keuken en woonkamer doet ook dienst als expositiewand. Op houten latten die ook de grepen van de deuren vormen kunnen schilderijen worden geplaatst. Onze missie is geslaagd: wat eens een hokkerige ruimte was, is nu een prachtige galerie met alle comfort om tussen de exposities door prettig te wonen.

 

 

Gepubliceerd in

Projectteam Studio Groen+Schild;
ELLEN SCHILD, EELCO SCHUIJL, DIEDERIK MULDER

Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild
Architectuur Galeriewoning Diepenveen door Studio Groen+Schild

Galeriewoning Diepenveen

Diepenveen

/

110 m²

/

Opgeleverd 2013

Maak van onze woning een galerie, dat was de vraag van Arne en Karin. Om dit te bereiken moesten we wel wat wanden weghalen. Daarvoor in de plaats kwam een wandelement, waar we zo veel mogelijk in hebben weggewerkt: apparatuur van de keuken, kasten en een werkplek. Wat overblijft is een ruimte die gebruikt wordt om te wonen en te exposeren. De betonnen vloer loopt door in het terras en in betonnen vlakken in de tuin. Hierdoor ontstaat letterlijk een verbinding met de buitenruimte. De kast in de keuken en woonkamer doet ook dienst als expositiewand. Op houten latten die ook de grepen van de deuren vormen kunnen schilderijen worden geplaatst. Onze missie is geslaagd: wat eens een hokkerige ruimte was, is nu een prachtige galerie met alle comfort om tussen de exposities door prettig te wonen.

 

 

Gepubliceerd in

Projectteam Studio Groen+Schild;
ELLEN SCHILD, EELCO SCHUIJL, DIEDERIK MULDER