Ons werk

Gemeente Coevorden

Coevorden

/

4.600 m²

/

Opgeleverd 2011

Het gemeentehuis aan de Markt is een multifunctioneel gebouw. Het biedt ruimte aan de gemeente, maar ook aan een theater, grand café en een Centrum voor de Kunsten. Het is een gebouw waar de burgers overdag en ’s avonds terecht kunnen. Het publieksdeel is open en uitnodigend, de raadzaal kan ’s avonds worden getransformeerd tot theaterzaal.
Persoonsgebonden werkplekken zijn verleden tijd, de medewerkers kiezen een werkplek bij hun activiteit. Dit levert een open en lichte werkomgeving op.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Frank te Grotenhuis

Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild
Interieur gemeente Coevorden door Studio Groen+Schild

Gemeente Coevorden

Coevorden

/

4.600 m²

/

Opgeleverd 2011

Het gemeentehuis aan de Markt is een multifunctioneel gebouw. Het biedt ruimte aan de gemeente, maar ook aan een theater, grand café en een Centrum voor de Kunsten. Het is een gebouw waar de burgers overdag en ’s avonds terecht kunnen. Het publieksdeel is open en uitnodigend, de raadzaal kan ’s avonds worden getransformeerd tot theaterzaal.
Persoonsgebonden werkplekken zijn verleden tijd, de medewerkers kiezen een werkplek bij hun activiteit. Dit levert een open en lichte werkomgeving op.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Frank te Grotenhuis