Ons werk

Kunstencentrum De Leeuwenkuil

Deventer

/

600 m²

/

Opgeleverd 2013

Na een grondige verbouwing is de locatie Oost van Kunstencentrum de Leeuwenkuil “the place to be” voor muziek, dans, theater en beeldende kunst. Door het verwijderen van wanden en het toevoegen van een lichte vloer, heldere kleuren, en verplaatsbare meubels is het voorheen donkere en stoffige gebouw getransformeerd tot een fijne ruimte. De spiegels en lampen maken de centrale ruimte feestelijk. Veel aandacht hebben we besteed aan de akoestiek: de kleurrijke wandpanelen zorgen voor geluidsabsorptie in de muziekzalen. De lichtroze gordijnen in de balletzaal hebben dezelfde functie en zijn een verwijzingnaar de tutu’s van de ballerina’s.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp, Frank te Grotenhuis

Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild
Interieur Kunstcentrum de Leeuwenkuil door Studio Groen+Schild

Kunstencentrum De Leeuwenkuil

Deventer

/

600 m²

/

Opgeleverd 2013

Na een grondige verbouwing is de locatie Oost van Kunstencentrum de Leeuwenkuil “the place to be” voor muziek, dans, theater en beeldende kunst. Door het verwijderen van wanden en het toevoegen van een lichte vloer, heldere kleuren, en verplaatsbare meubels is het voorheen donkere en stoffige gebouw getransformeerd tot een fijne ruimte. De spiegels en lampen maken de centrale ruimte feestelijk. Veel aandacht hebben we besteed aan de akoestiek: de kleurrijke wandpanelen zorgen voor geluidsabsorptie in de muziekzalen. De lichtroze gordijnen in de balletzaal hebben dezelfde functie en zijn een verwijzingnaar de tutu’s van de ballerina’s.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp, Frank te Grotenhuis