Ons werk

Menzis

Wageningen

/

15.200 m²

/

Opgeleverd 2009

Verbouwing etage Raad van Bestuur. Het kantoor in Wageningen is met de verhuizing van de Raad van Bestuur naar deze locatie, het hoofdkantoor van  Menzis geworden. Onze opdracht was de locatie te verbouwen en dit kantoor de uitstraling te geven die bij een hoofdkantoor past. De hal, kantoren en het vergadercentrum zijn aangepakt. Gekozen is voor duurzame tapijttegels in een zandkleur, houten wandbetimmering, hardglazen wanden en akoestische plafonds met geïntegreerde verlichting. De kiezel, het beeldmerk van Menzis is subtiel als lijnfiguur op verschillende puien aangebracht.
Extra aandacht is er voor kunst. De kunst heeft als thema ‘de mens’ in de breedste zin van het  woord. Daarmee wil de organisatie hun persoonlijke aanpak uitdragen. De kunst is onderdeel geworden van het interieur en niet slechts als decoratie.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt

Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Menzis etage Raad van Bestuur Wageningen door Studio Groen+Schild

Menzis

Wageningen

/

15.200 m²

/

Opgeleverd 2009

Verbouwing etage Raad van Bestuur. Het kantoor in Wageningen is met de verhuizing van de Raad van Bestuur naar deze locatie, het hoofdkantoor van  Menzis geworden. Onze opdracht was de locatie te verbouwen en dit kantoor de uitstraling te geven die bij een hoofdkantoor past. De hal, kantoren en het vergadercentrum zijn aangepakt. Gekozen is voor duurzame tapijttegels in een zandkleur, houten wandbetimmering, hardglazen wanden en akoestische plafonds met geïntegreerde verlichting. De kiezel, het beeldmerk van Menzis is subtiel als lijnfiguur op verschillende puien aangebracht.
Extra aandacht is er voor kunst. De kunst heeft als thema ‘de mens’ in de breedste zin van het  woord. Daarmee wil de organisatie hun persoonlijke aanpak uitdragen. De kunst is onderdeel geworden van het interieur en niet slechts als decoratie.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt