Ons werk

Moneybird Enschede

Enschede

/

600 m²

/

Opgeleverd 2017

Een nieuw nest voor de Moneybirders

Moneybird is een jong en snel groeiend softwarebedrijf uit Enschede. Hun vertrouwde plek in een industrieel pand was te klein geworden en daarom verhuisden ze naar een nieuw kantoor. Ze vroegen ons om hun nieuwe werkomgeving te ontwerpen: met deels bestaande en nieuwe elementen. De algemene entree van het kantoor is direct herkenbaar als de entree van Moneybird: we hebben in de lifthal een groot vogelhuis geplaatst waar je kunt werken. Loop je door naar de kantoorvleugels, dan kom je eerst in lichte en dynamische vertrekken waar ruimte is voor zogenaamde Meet-ups. Hier is ook de lunchruimte, zijn de vergaderruimten en aanlandplekken. Verderop in de vleugels zijn de ruimtes voor geconcentreerd werken: de bibliotheek, concentratieplekken en teamwerkplekken. De stalen kasten verbinden de verschillende ruimtes met elkaar. Het jeanskleurige tapijt en de donkere kozijnen en deuren geven de ruimte een stoere uitstraling, die past bij de organisatie.

 

Fotografie: Laurens Kuipers

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild en Rosanne Bommartini

Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede
Kantoor Moneybird Enschede

Moneybird Enschede

Enschede

/

600 m²

/

Opgeleverd 2017

Een nieuw nest voor de Moneybirders

Moneybird is een jong en snel groeiend softwarebedrijf uit Enschede. Hun vertrouwde plek in een industrieel pand was te klein geworden en daarom verhuisden ze naar een nieuw kantoor. Ze vroegen ons om hun nieuwe werkomgeving te ontwerpen: met deels bestaande en nieuwe elementen. De algemene entree van het kantoor is direct herkenbaar als de entree van Moneybird: we hebben in de lifthal een groot vogelhuis geplaatst waar je kunt werken. Loop je door naar de kantoorvleugels, dan kom je eerst in lichte en dynamische vertrekken waar ruimte is voor zogenaamde Meet-ups. Hier is ook de lunchruimte, zijn de vergaderruimten en aanlandplekken. Verderop in de vleugels zijn de ruimtes voor geconcentreerd werken: de bibliotheek, concentratieplekken en teamwerkplekken. De stalen kasten verbinden de verschillende ruimtes met elkaar. Het jeanskleurige tapijt en de donkere kozijnen en deuren geven de ruimte een stoere uitstraling, die past bij de organisatie.

 

Fotografie: Laurens Kuipers

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild en Rosanne Bommartini