Ons werk

Restaurant Belastingdienst

Eindhoven

/

200 m²

/

Opgeleverd 2008

Onze opdrachtgever, de facilitaire dienst van de belastingdienst, wilde een volledige herinrichting van het bedrijfsrestaurant.
Door in het ontwerp van de vloer verschillende kleuren- en materialen toe te passen zijn er kleinere plekken in de grote ruimte gerealiseerd. Dit is versterkt door het plaatsen van meubilair in zwart en wit in verschillende vormen. Door middel van vrijhangende plafonds van houten latten is de ruimte akoestiek verbeterd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Suzanne Nagtegaal

Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild
Interieur bedrijfsrestaurant Belastingdienst Eindhoven door Studio Groen+Schild

Restaurant Belastingdienst

Eindhoven

/

200 m²

/

Opgeleverd 2008

Onze opdrachtgever, de facilitaire dienst van de belastingdienst, wilde een volledige herinrichting van het bedrijfsrestaurant.
Door in het ontwerp van de vloer verschillende kleuren- en materialen toe te passen zijn er kleinere plekken in de grote ruimte gerealiseerd. Dit is versterkt door het plaatsen van meubilair in zwart en wit in verschillende vormen. Door middel van vrijhangende plafonds van houten latten is de ruimte akoestiek verbeterd.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Suzanne Nagtegaal