Ons werk

Rhima Nederland

Soest

/

2.218 m²

/

Opgeleverd 2014

Helder, licht en transparant. Dat zijn de kernbegrippen van de nieuwe bedrijfshal met kantoren voor Rhima Nederland, een bedrijf voor innovatieve vaatwassystemen. Tien jaar geleden maakten we voor dit bedrijf een interieurontwerp voor de bestaande showroom op dezelfde locatie. Nu hebben we het exterieur en het interieur voor de nieuwbouw ontworpen. De verbinding met het bestaande gebouw was een speciale wens van onze opdrachtgever. Om dit te bereiken hebben we een grote luifel ontworpen die een gebaar maakt naar de bestaande showroom. We hebben gekozen voor pure materialen als glas, staal en aluminium. Lange zichtlijnen en daglicht in alle ruimtes, ook in de opslagruimtes, creëren een prettige atmosfeer voor alle werknemers.

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Wilfred van Westerhuis

Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur Rhima Nederland door Studio Groen+Schild

Rhima Nederland

Soest

/

2.218 m²

/

Opgeleverd 2014

Helder, licht en transparant. Dat zijn de kernbegrippen van de nieuwe bedrijfshal met kantoren voor Rhima Nederland, een bedrijf voor innovatieve vaatwassystemen. Tien jaar geleden maakten we voor dit bedrijf een interieurontwerp voor de bestaande showroom op dezelfde locatie. Nu hebben we het exterieur en het interieur voor de nieuwbouw ontworpen. De verbinding met het bestaande gebouw was een speciale wens van onze opdrachtgever. Om dit te bereiken hebben we een grote luifel ontworpen die een gebaar maakt naar de bestaande showroom. We hebben gekozen voor pure materialen als glas, staal en aluminium. Lange zichtlijnen en daglicht in alle ruimtes, ook in de opslagruimtes, creëren een prettige atmosfeer voor alle werknemers.

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Wilfred van Westerhuis