Ons werk

Studio Groen+Schild

Deventer

/

350 m²

/

Opgeleverd 2008

Een nieuwe werkomgeving voor Studio Groen+Schild Na 8 mooie jaren in het Kunstenlab verhuisde onze studio in september 2008 naar een nieuw pand. Uitgangspunt voor het interieurontwerp was de plezierige sfeer van het Kunstenlab in te brengen in de nieuwe ruimte en ons te omringen met zaken die ons inspireren. Naast de lichte en open werkruimte op het podium zijn diverse andere elementen toegevoegd: een eetkeuken bij binnenkomst, een tijdschriftenwand, expositiemogelijkheid op een lange wand en voldoende ruimte voor diverse materialen waar we mee werken. De open werkomgeving is ideaal voor het werken aan onze projecten en van de extra’s maken we tijdens en na werktijden graag gebruik.

Gepubliceerd in

PI magazine

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ellen Schild, Dianne Bonekamp

Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur kantoor Studio Groen+Schild Deventer door Studio Groen+Schild

Studio Groen+Schild

Deventer

/

350 m²

/

Opgeleverd 2008

Een nieuwe werkomgeving voor Studio Groen+Schild Na 8 mooie jaren in het Kunstenlab verhuisde onze studio in september 2008 naar een nieuw pand. Uitgangspunt voor het interieurontwerp was de plezierige sfeer van het Kunstenlab in te brengen in de nieuwe ruimte en ons te omringen met zaken die ons inspireren. Naast de lichte en open werkruimte op het podium zijn diverse andere elementen toegevoegd: een eetkeuken bij binnenkomst, een tijdschriftenwand, expositiemogelijkheid op een lange wand en voldoende ruimte voor diverse materialen waar we mee werken. De open werkomgeving is ideaal voor het werken aan onze projecten en van de extra’s maken we tijdens en na werktijden graag gebruik.

Gepubliceerd in

PI magazine

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ellen Schild, Dianne Bonekamp