Ons werk

TAUW

Deventer

/

300 m²

/

Opgeleverd 2014

Tauw is een Europees ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies. Tauw werkt aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Dit wilden we laten zien in het ontwerp van de nieuwe entree aan de Handelskade in Deventer. Een verticale tuin markeert de nieuwe entree, de dubbele hoogte van de ruimte zorgt voor ruimte, licht en allure. De houten lattenwand verbindt de begane grond visueel met de verdieping, waar verschillende werkplekken zijn. De hal is een plek om gasten te ontvangen en om elkaar te ontmoeten. Dat wil Tauw in een kleurrijke en inspirerende omgeving. De keuze van het meubilair en de kunst dragen hieraan bij. Wat eens een laboratorium was, is nu een gastvrije entree. 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Eelco Schuijl ,

Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer
Entree Euro­pees inge­ni­eurs­bu­reau Tauw Deventer

TAUW

Deventer

/

300 m²

/

Opgeleverd 2014

Tauw is een Europees ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies. Tauw werkt aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Dit wilden we laten zien in het ontwerp van de nieuwe entree aan de Handelskade in Deventer. Een verticale tuin markeert de nieuwe entree, de dubbele hoogte van de ruimte zorgt voor ruimte, licht en allure. De houten lattenwand verbindt de begane grond visueel met de verdieping, waar verschillende werkplekken zijn. De hal is een plek om gasten te ontvangen en om elkaar te ontmoeten. Dat wil Tauw in een kleurrijke en inspirerende omgeving. De keuze van het meubilair en de kunst dragen hieraan bij. Wat eens een laboratorium was, is nu een gastvrije entree. 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Eelco Schuijl ,