Ons werk

TenneT

Arnhem

/

24.000 m²

/

Opgeleverd 2014

TenneT, een nutsbedrijf voor elektriciteitstransport, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf met een technische identiteit naar een mensgerichte organisatie. Het interieur van het hoofdkantoor in Arnhem past bij deze nieuwe identiteit. Pure en eerlijke materialen zorgen voor een tijdloze basis. Ontmoetingsplekken hebben een eigen sfeer gekregen aan de hand van drie thema’s: mens, natuur en techniek. Dit komt tot uiting in kleuren, materialen en signing. Het interieur is uiterst duurzaam, zelfs circulair: het volledige inbouwpakket is demontabel. Er zijn geen lijmen, kitten en andere toxische stoffen gebruikt. Het eindresultaat is een gezond interieur dat de medewerkers van TenneT energie geeft.

Winnaar '2014 Design is award' een inter­na­ti­o­nale inte­ri­eur­ont­werp­prijs in de cate­gorie 'large offices'

Publicatie Architectenweb

Publicatie Bouw in ontwikkeling

 

 

design is... award 2014 global winner

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Thijs Bongers, Wilfred van Westerhuis, Frank te Grotenhuis, Sanne Langenhof, Ariënne Matser, Ester Schreibelt,

Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild
Interieur hoofdkantoor Tennet Arnhem door Studio Groen+Schild

TenneT

Arnhem

/

24.000 m²

/

Opgeleverd 2014

TenneT, een nutsbedrijf voor elektriciteitstransport, heeft zich ontwikkeld van een bedrijf met een technische identiteit naar een mensgerichte organisatie. Het interieur van het hoofdkantoor in Arnhem past bij deze nieuwe identiteit. Pure en eerlijke materialen zorgen voor een tijdloze basis. Ontmoetingsplekken hebben een eigen sfeer gekregen aan de hand van drie thema’s: mens, natuur en techniek. Dit komt tot uiting in kleuren, materialen en signing. Het interieur is uiterst duurzaam, zelfs circulair: het volledige inbouwpakket is demontabel. Er zijn geen lijmen, kitten en andere toxische stoffen gebruikt. Het eindresultaat is een gezond interieur dat de medewerkers van TenneT energie geeft.

Winnaar '2014 Design is award' een inter­na­ti­o­nale inte­ri­eur­ont­werp­prijs in de cate­gorie 'large offices'

Publicatie Architectenweb

Publicatie Bouw in ontwikkeling

 

 

design is... award 2014 global winner

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Thijs Bongers, Wilfred van Westerhuis, Frank te Grotenhuis, Sanne Langenhof, Ariënne Matser, Ester Schreibelt,