Ons werk

Topicus

Deventer

/

2.500 m²

/

Opgeleverd 2016

Topicus zet de nieuwste technologie in om ICT oplossingen te bedenken en te bouwen. Voor de sector Onderwijs heeft Studio Groen+Schild een innovatieve werkomgeving ontworpen in de voormalige Rabobank aan de Singel in Deventer.

In het hart van het kantoor staat een nieuw houten  vergaderpaviljoen.  In de verschillende huisjes van dit paviljoen kunnen de jonge ICT professionals overleggen, scrummen en stand-up bijeenkomsten organiseren. Variatie in meubilair en verlichting zorgt voor diversiteit in gebruik en sfeer.

Hergebruik was het uitgangspunt voor de werkplekken rondom het centrale hart.  Bestaande binnenpuien zijn verplaatst om open en dynamische werkdomeinen te realiseren. De inrichting is flexibel om de Topicanen, zoals ze zichzelf noemen, samen te laten werken in steeds wisselende teams.

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Thijs Bongers,

Interieur Topicus Deventer-Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer-Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer-Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer-Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild
Interieur Topicus Deventer Studio Groen+Schild

Topicus

Deventer

/

2.500 m²

/

Opgeleverd 2016

Topicus zet de nieuwste technologie in om ICT oplossingen te bedenken en te bouwen. Voor de sector Onderwijs heeft Studio Groen+Schild een innovatieve werkomgeving ontworpen in de voormalige Rabobank aan de Singel in Deventer.

In het hart van het kantoor staat een nieuw houten  vergaderpaviljoen.  In de verschillende huisjes van dit paviljoen kunnen de jonge ICT professionals overleggen, scrummen en stand-up bijeenkomsten organiseren. Variatie in meubilair en verlichting zorgt voor diversiteit in gebruik en sfeer.

Hergebruik was het uitgangspunt voor de werkplekken rondom het centrale hart.  Bestaande binnenpuien zijn verplaatst om open en dynamische werkdomeinen te realiseren. De inrichting is flexibel om de Topicanen, zoals ze zichzelf noemen, samen te laten werken in steeds wisselende teams.

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Thijs Bongers,