Ons werk

Uitvaartcentrum Heidehof

Ugchelen

/

1.000 m²

/

Opgeleverd 2010

Het ontwerp van dit uitvaartcentrum maakt onderdeel uit van de blauwdruk van het interieur, die wij voor Monuta ontwikkelen. Niet alleen de dood maar juist ook het leven willen wij terug laten komen in de uitstraling van de panden van Monuta. De sfeer van het interieur is warm, rustig en uitnodigend. Iedereen moet zich welkom en veilig voelen bij Monuta. Om afscheid te nemen, te rouwen, te bezinnen, troost te vinden, te herinneren, te ontmoeten. En om daarna met een mooie, blijvende herinnering aan het afscheid weer verder te kunnen gaan. Dat vraagt om ruimten die bijzonder zijn zonder zich op te dringen.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Demian Freeling

Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild
Interieur uitvaartcentrum Heidehof Ugchelen door Studio Groen+Schild

Uitvaartcentrum Heidehof

Ugchelen

/

1.000 m²

/

Opgeleverd 2010

Het ontwerp van dit uitvaartcentrum maakt onderdeel uit van de blauwdruk van het interieur, die wij voor Monuta ontwikkelen. Niet alleen de dood maar juist ook het leven willen wij terug laten komen in de uitstraling van de panden van Monuta. De sfeer van het interieur is warm, rustig en uitnodigend. Iedereen moet zich welkom en veilig voelen bij Monuta. Om afscheid te nemen, te rouwen, te bezinnen, troost te vinden, te herinneren, te ontmoeten. En om daarna met een mooie, blijvende herinnering aan het afscheid weer verder te kunnen gaan. Dat vraagt om ruimten die bijzonder zijn zonder zich op te dringen.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt, Demian Freeling