Ons werk

Universiteit Twente

Enschede

/

950 m²

/

Opgeleverd 2010

Herinrichting afdeling PA&O. De natuurlijke omgeving is de inspiratie voor een nieuwe manier van werken. Groei van het aantal medewerkers en een verouderd interieur vormden de aanleiding voor de Universiteit Twente om als pilot-project een flexibele werkomgeving voor de afdeling PA&O te realiseren. De parkachtige campus en de nieuwe grafische huisstijl van de UT vormden de inspiratie voor het interieurontwerp.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt

Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild
Interieur afdeling PA&O Universiteit Twente Enschede door Studio Groen+Schild

Universiteit Twente

Enschede

/

950 m²

/

Opgeleverd 2010

Herinrichting afdeling PA&O. De natuurlijke omgeving is de inspiratie voor een nieuwe manier van werken. Groei van het aantal medewerkers en een verouderd interieur vormden de aanleiding voor de Universiteit Twente om als pilot-project een flexibele werkomgeving voor de afdeling PA&O te realiseren. De parkachtige campus en de nieuwe grafische huisstijl van de UT vormden de inspiratie voor het interieurontwerp.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Ester Schreibelt