Ons werk

Vakantiewoning Lago Maggiore

Zwitserland

/

Opgeleverd 2013

Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan in Sant’Abbondio, een dorp op een berghelling aan het Lago Maggiore. En dat is precies waar onze opdrachtgevers voor vielen, tijdloze schoonheid. De vakantiewoning uit de jaren vijftig miste comfort en ruimte, maar had wel een mooie sfeer, die we wilden behouden. Ruimte en comfort hebben we toegevoegd door de glazen aanbouw met de nieuwe keuken. De betonnen vloer verbindt binnen met buiten en past bij de oorspronkelijke materialen, dit geldt ook voor de speciaal op maat gemaakte houten meubels. De buitenkeuken met uitzicht over het meer maakt het plaatje compleet. De verbouwing was complex, sommige materialen werden met een helikopter aangevoerd, maar het resultaat is meer dan de moeite waard.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Eelco Schuijl

Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild
Interieur vakantiewoning Lago Magiore door Studio Groen+Schild

Vakantiewoning Lago Maggiore

Zwitserland

/

Opgeleverd 2013

Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan in Sant’Abbondio, een dorp op een berghelling aan het Lago Maggiore. En dat is precies waar onze opdrachtgevers voor vielen, tijdloze schoonheid. De vakantiewoning uit de jaren vijftig miste comfort en ruimte, maar had wel een mooie sfeer, die we wilden behouden. Ruimte en comfort hebben we toegevoegd door de glazen aanbouw met de nieuwe keuken. De betonnen vloer verbindt binnen met buiten en past bij de oorspronkelijke materialen, dit geldt ook voor de speciaal op maat gemaakte houten meubels. De buitenkeuken met uitzicht over het meer maakt het plaatje compleet. De verbouwing was complex, sommige materialen werden met een helikopter aangevoerd, maar het resultaat is meer dan de moeite waard.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Eelco Schuijl