Ons werk

Veiligheidsregio en GGD Drenthe

Assen

/

8.800 m²

/

Opgeleverd 2013

De stoere buitenkant van dit duurzame gebouw vroeg om een huiselijk en zacht interieur. De organisaties werken samen, daarom hebben we in het interieur geen onderscheid gemaakt per organisatie. Een tijdloze basis in natuurlijke materialen en kleuren is aangevuld met uitgesproken kleuraccenten in het meubilair. Er wordt gewerkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken rondom het dynamische hart van het gebouw, het atrium. Naast werken en eten ontmoeten de medewerkers elkaar hier en hebben uitzicht op de binnenplaats waar de brandweer oefent.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Rosanne Bommartini, Karien Heijne

Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild
Interieur Veiligheidsregio en GGD Drenthe door Studio Groen+Schild

Veiligheidsregio en GGD Drenthe

Assen

/

8.800 m²

/

Opgeleverd 2013

De stoere buitenkant van dit duurzame gebouw vroeg om een huiselijk en zacht interieur. De organisaties werken samen, daarom hebben we in het interieur geen onderscheid gemaakt per organisatie. Een tijdloze basis in natuurlijke materialen en kleuren is aangevuld met uitgesproken kleuraccenten in het meubilair. Er wordt gewerkt volgens de principes van Het Nieuwe Werken rondom het dynamische hart van het gebouw, het atrium. Naast werken en eten ontmoeten de medewerkers elkaar hier en hebben uitzicht op de binnenplaats waar de brandweer oefent.

 

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Rosanne Bommartini, Karien Heijne