Ons werk

Vitens

Zwolle

/

8.800 m²

/

Opgeleverd 2014

'Laat water voor je werken.' Deze tekst is op de dakrand van het hoofdkantoor van het waterbedrijf Vitens in Zwolle aangebracht. De bekroning van een grondige renovatie van de drie bestaande gebouwen. Het kantoor is aangepast aan de andere manier van werken en maakt de kernwaarden van de organisatie zichtbaar: Kwaliteit, duurzaamheid en het reduceren van de totale maatschappelijke kosten.

Publicatie Architectenweb

Publicatie Vastgoedjournaal 

Publicatie PI

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Gepubliceerd in

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Wilfred van Westerhuis, Rosanne Bommartini,

Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle
Interieur waterbedrijf Vitens hoofdkantoor Zwolle

Vitens

Zwolle

/

8.800 m²

/

Opgeleverd 2014

'Laat water voor je werken.' Deze tekst is op de dakrand van het hoofdkantoor van het waterbedrijf Vitens in Zwolle aangebracht. De bekroning van een grondige renovatie van de drie bestaande gebouwen. Het kantoor is aangepast aan de andere manier van werken en maakt de kernwaarden van de organisatie zichtbaar: Kwaliteit, duurzaamheid en het reduceren van de totale maatschappelijke kosten.

Publicatie Architectenweb

Publicatie Vastgoedjournaal 

Publicatie PI

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Gepubliceerd in

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Wilfred van Westerhuis, Rosanne Bommartini,