Ons werk

Waterschap Rijn en IJssel

Doetinchem

/

8.000 m²

/

Opgeleverd 2009

Interieur innovatief kantoor. Een duurzaam gebouw met betonkern- activering vroeg om een speciale aanpak van het interieur. De vloeren en plafonds met de functie koelen en verwarmen hebben geen verlaagde plafonds. Een goede ruimte-akoestiek is verkregen door het toepassen van panelen met een sleufperforatie op de wanden. Kleurschakeringen van water en het materiaal van steigers hebben ons geïnspireerd tot het voorstel voor de afwerkingen: donkerbruin, vergrijsde blauw- groen- en geeltinten.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Dianne Bonekamp

Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild
Interieur innovatief kantoor Waterschap Rijn en Ijssel Doetinchem door Studio Groen+Schild

Waterschap Rijn en IJssel

Doetinchem

/

8.000 m²

/

Opgeleverd 2009

Interieur innovatief kantoor. Een duurzaam gebouw met betonkern- activering vroeg om een speciale aanpak van het interieur. De vloeren en plafonds met de functie koelen en verwarmen hebben geen verlaagde plafonds. Een goede ruimte-akoestiek is verkregen door het toepassen van panelen met een sleufperforatie op de wanden. Kleurschakeringen van water en het materiaal van steigers hebben ons geïnspireerd tot het voorstel voor de afwerkingen: donkerbruin, vergrijsde blauw- groen- en geeltinten.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Tine Groen, Dianne Bonekamp