Ons werk

Woning Dedemsvaart

Dedemsvaart

/

Opgeleverd 2011

De woning uit 1995 in Engelse landschapsstijl was aan de binnenzijde verdeeld in veel kamers. De wens van opdrachtgever was om meer ruimtelijkheid te krijgen in de woning. Door wanden weg te halen en het hoofdvolume uit te breiden naar de zijvleugels, is een grote open woonruimte ontstaan. Keuken en kasten zijn ontworpen en op maat gemaakt. De meubels, verlichting en stoffering zijn met zorg op elkaar afgestemd

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp, Frank te Grotenhuis

Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild
Interieur woning Dedemsvaart door Studio Groen+Schild

Woning Dedemsvaart

Dedemsvaart

/

Opgeleverd 2011

De woning uit 1995 in Engelse landschapsstijl was aan de binnenzijde verdeeld in veel kamers. De wens van opdrachtgever was om meer ruimtelijkheid te krijgen in de woning. Door wanden weg te halen en het hoofdvolume uit te breiden naar de zijvleugels, is een grote open woonruimte ontstaan. Keuken en kasten zijn ontworpen en op maat gemaakt. De meubels, verlichting en stoffering zijn met zorg op elkaar afgestemd

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp, Frank te Grotenhuis