Ons werk

Woning Deventer

Deventer

/

Opgeleverd 2012

Wij hebben de begane grond van de woning uit 1955 verbouwd. De wens van de opdrachtgever was een functionele lichte keuken en een gezellige zitruimte in de woonkamer.
Een bestaande wand tussen de keuken en de woonkamer is verwijderd waardoor nu veel meer licht de ruimte binnenkomt. De keuken en kasten zijn door ons ontworpen en op maat gemaakt daarnaast hebben wij geadviseerd over het losse meubilair, de gordijnen, meubels en accessoires maken van de ruimte nu een sfeervol geheel.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp

Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild
Interieur woning Deventer door Studio Groen+Schild

Woning Deventer

Deventer

/

Opgeleverd 2012

Wij hebben de begane grond van de woning uit 1955 verbouwd. De wens van de opdrachtgever was een functionele lichte keuken en een gezellige zitruimte in de woonkamer.
Een bestaande wand tussen de keuken en de woonkamer is verwijderd waardoor nu veel meer licht de ruimte binnenkomt. De keuken en kasten zijn door ons ontworpen en op maat gemaakt daarnaast hebben wij geadviseerd over het losse meubilair, de gordijnen, meubels en accessoires maken van de ruimte nu een sfeervol geheel.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Eelco Schuijl, Dianne Bonekamp