Ons werk

Woning Epse

Epse

/

200 m²

/

Opgeleverd 2008

De bestaande woning ligt op een prachtige plek in het bos. De achtergevel die aan de bos zijde ligt was voor een heel groot deel gesloten. De nieuwe uitbreiding is volledig in glas gerealiseerd zodat de verbinding tussen binnen en buiten, interieur en exterieur optimaal is. Het bos wordt onderdeel van het interieur. Nieuwe dakkapellen in zink en het bekleden van gevels met hout geven het in de jaren zeventig gebouwde huis een eigentijds karakter.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Anke Maas

Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild
Interieur en exterieur woning Epse door Studio Groen+Schild

Woning Epse

Epse

/

200 m²

/

Opgeleverd 2008

De bestaande woning ligt op een prachtige plek in het bos. De achtergevel die aan de bos zijde ligt was voor een heel groot deel gesloten. De nieuwe uitbreiding is volledig in glas gerealiseerd zodat de verbinding tussen binnen en buiten, interieur en exterieur optimaal is. Het bos wordt onderdeel van het interieur. Nieuwe dakkapellen in zink en het bekleden van gevels met hout geven het in de jaren zeventig gebouwde huis een eigentijds karakter.

Projectteam Studio Groen+Schild;
Ellen Schild, Anke Maas