Ons werk

Woning in Pakhuis Deventer

Deventer

/

Opgeleverd 2016

Dit voormalige pakhuis in het Noordenbergkwartier in Deventer is in de jaren negentig van de vorige eeuw grondig verbouwd door een woningbouwvereniging. Studio Groen+Schild heeft met een aantal eenvoudige  ingrepen de woonruimte op de eerste verdieping aangepast. De insteekverdieping is kleiner gemaakt, waardoor de oorspronkelijk houtconstructie beter zichtbaar wordt. Onder deze verdieping zijn kasten gemaakt en de trap en balustrade zijn vervangen. Het zwarte staal komt terug in een railing van de bestaande trap. De bestaande keuken is voorzien van nieuwe fronten en een nieuw blad. De ondervloer en het houten plafond zijn geschilderd in lichte kleuren: hierdoor wordt de hoogte van de ruimte extra geaccentueerd.

 

Fotografie: Mike Bink

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen en Mariëlle Hofhuis

Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild
Interieurontwerp woning in Pakhuis Deventer door Studio Groen+Schild

Woning in Pakhuis Deventer

Deventer

/

Opgeleverd 2016

Dit voormalige pakhuis in het Noordenbergkwartier in Deventer is in de jaren negentig van de vorige eeuw grondig verbouwd door een woningbouwvereniging. Studio Groen+Schild heeft met een aantal eenvoudige  ingrepen de woonruimte op de eerste verdieping aangepast. De insteekverdieping is kleiner gemaakt, waardoor de oorspronkelijk houtconstructie beter zichtbaar wordt. Onder deze verdieping zijn kasten gemaakt en de trap en balustrade zijn vervangen. Het zwarte staal komt terug in een railing van de bestaande trap. De bestaande keuken is voorzien van nieuwe fronten en een nieuw blad. De ondervloer en het houten plafond zijn geschilderd in lichte kleuren: hierdoor wordt de hoogte van de ruimte extra geaccentueerd.

 

Fotografie: Mike Bink

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen en Mariëlle Hofhuis