Tauw is a European engineering firm with a strong position in environmental consultancy. Tauw is working on a beautiful, clean, safe and sustainable living environment. We wanted to show this in the design of the new entrance on the Handelskade in Deventer. A vertical garden marks the new entrance, the double height of the room provides space, light and allure. The wooden slatted wall visually connects the ground floor with the first floor, where there are various workplaces. The hall is a place to receive guests and to meet each other. Tauw wants this in a colorful and inspiring environment. The choice of furniture and art contribute to this. What was once a laboratory is now a welcoming entrance.

Photography: Thijs Bongers

Projectteam Studio Groen+Schild:
Ellen Schild, Tine Groen, Eelco Schuijl