Leyard is een bedrijf dat wereldwijd LED schermen maakt en levert. Voor de Europese vestiging in Barcelona heeft Studio Groen+Schild een showroom en kantoren ontworpen. De twee bestaande panden zijn hiervoor verbonden met elkaar door een grote vide. Hiervoor moesten een aantal wanden en vloeren worden verwijderd. Het concept voor het ontwerp is consequent doorgevoerd: de showroom is donker en de werkomgeving licht. Het zwart en wit ontmoeten elkaar op de wanden en vormen daar een pixelpatroon dat verwijst naar de digitale wereld waarin Leyard werkt. De heldere gele kleur die is toegevoegd is de huisstijlkleur van het internationale bedrijf. De showroom met digitale displays, videowanden en LED walls is een spannende black box, waar de producten optimaal tot hun recht komen

Projectteam Studio Groen+Schild:
Ellen Schild, Fabian Wesseling