‘Een gezond houvast.’ Dit thema van de GGD Noord- en Oost-Gelderland was ons vertrekpunt voor het ontwerp van het kantoor in Warnsveld. Het oude gemeentehuis is gerenoveerd en geschikt gemaakt voor activiteit gerelateerd werken. Het interieur is duurzaam en gezond. Nieuwe installaties, openheid en lange zichtlijn zorgen voor een prettig binnenklimaat en comfortabele werkplekken. Het groen van buiten hebben we naar binnen gehaald. Vertaald in kleuren en materialen en soms letterlijk zoals in de ruime entreehal. Hier staan drie grote bomen. Tijdens een gesprek met één van de medewerkers vertelde ze over haar nieuwe werkplek: “Ik voel me weer serieus genomen. We waren een beetje weggestopt, maar ik sta nu weer in the picture.”

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Projectteam Studio Groen+Schild:
Ellen Schild, Rosanne Bommartini, Ester Schreibelt, Thijs Bongers