Ons werk

Vreugdenhil Dairy Foods

Nijkerk

/

2.850 m²

/

Opgeleverd 2015

Vreugdenhil wil de meest duurzame melkpoederonderneming zijn. Het door Maas architecten ontworpen hoofdkantoor in Nijkerk past bij deze ambitie. Het heeft het hoogst haalbare BREEAM certificaat: Outstanding *****

Het interieur is met dezelfde duurzame ambitie ontworpen. Het ontwerp is tijdloos en natuurlijk, de  toegepaste materialen hebben voor een groot deel een C2C label. Opvallend in het ontwerp is enerzijds de ruimte en het licht en anderzijds de rustige werkomgeving. De akoestische materialen zorgen voor voldoende geluidsabsorptie. In het interieurontwerp hebben we aangesloten bij de kwaliteit van de architectuur.  Door een beperkt aantal materialen consequent toe te passen in alle ruimten ontstaat een eenheid en wordt de ruimtelijkheid van het gebouw versterkt. Persoonlijk wordt het interieur door de gekozen meubels en de visuals die de kernwaarden van het bedrijf laten zien. De boom in het atrium, het wijdse uitzicht over de weilanden en het lichte atrium zorgen voor een prettige atmosfeer in het gebouw.

 

Zie publicatie Architectenweb.nl

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd in

PI

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Wilfred van Westerhuis, Sanne Langenhof

Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur
Vreugdenhil interieur

Vreugdenhil Dairy Foods

Nijkerk

/

2.850 m²

/

Opgeleverd 2015

Vreugdenhil wil de meest duurzame melkpoederonderneming zijn. Het door Maas architecten ontworpen hoofdkantoor in Nijkerk past bij deze ambitie. Het heeft het hoogst haalbare BREEAM certificaat: Outstanding *****

Het interieur is met dezelfde duurzame ambitie ontworpen. Het ontwerp is tijdloos en natuurlijk, de  toegepaste materialen hebben voor een groot deel een C2C label. Opvallend in het ontwerp is enerzijds de ruimte en het licht en anderzijds de rustige werkomgeving. De akoestische materialen zorgen voor voldoende geluidsabsorptie. In het interieurontwerp hebben we aangesloten bij de kwaliteit van de architectuur.  Door een beperkt aantal materialen consequent toe te passen in alle ruimten ontstaat een eenheid en wordt de ruimtelijkheid van het gebouw versterkt. Persoonlijk wordt het interieur door de gekozen meubels en de visuals die de kernwaarden van het bedrijf laten zien. De boom in het atrium, het wijdse uitzicht over de weilanden en het lichte atrium zorgen voor een prettige atmosfeer in het gebouw.

 

Zie publicatie Architectenweb.nl

 

Fotografie: Christiaan de Bruijne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd in

PI

Projectteam Studio Groen+Schild;
Tine Groen, Wilfred van Westerhuis, Sanne Langenhof