'A healthy footing.' This theme of GGD Noord- en Oost-Gelderland was our starting point for the design of their office in Warnsveld. The former town hall has been renovated and is ready for work-related activity. The interior is sustainable and healthy. New installations, openness and long lines of sight ensure a pleasant interior climate and comfortable work places. The green of the exterior has been transported inside. Translated through colours and materials and sometimes literally as is evident in the lobby, where three large trees have been placed. One employee related the following about her new workplace: "I feel as if I am being taken serious again. We were hidden away a bit but now we are once again on show."

Fotografie: Christiaan de Bruijne

Projectteam Studio Groen+Schild:
Ellen Schild, Rosanne Bommartini, Ester Schreibelt, Thijs Bongers